Buitenschoolse opvang

 
Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de Buitenschoolse opvang van Kinderdagverblijf Dotjes zoveel mogelijk bij aan.

De buitenschoolse opvang van Kinderdagverblijf Dotjes is er voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar, voor school, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van huifkartocht tot voetbaltraining.

Maar kinderen kunnen zich ook lekker met een boek terugtrekken in een hoekje. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

De buitenschoolse opvang (BSO) van Dotjes, is gevestigd in de wijk Langdonk.
Er zijn twee BSO groepen, te weten: Multi Cool Kids I en Multi Cool Kids II.
Multi Cool Kids I bevindt zich op Langdonk 43.
Multi Cool Kids II bevindt zich op Langdonk 39.

De BSO is van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de erkende feestdagen, 52 weken per jaar van 06.30 uur tot 09.00 uur en van 12.00 uur tot 19.00 uur geopend. In de vakantieperiodes is BSO zelfs de hele dag, van 06.30 uur tot 19.00 uur, geopend.

Van de buitenschoolse opvang in de vakantieperiodes kunnen ook die kinderen gebruik maken, die (nog) niet bij Dotjes staan ingeschreven.

Vraag naar de mogelijkheden op het Kinderdagverblijf.