Kinderopvang

Kinderopvang

Kinderen verdienen de kans zich op een plezierige, geborgen en speelse wijze zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dat is het doel van Kinderdagverblijf Dotjes!  Samen met een vast team van deskundige en betrokken leidsters staat iedere dag in het teken van gezellig samenzijn. Binnen dat kader zorgen wij voor structuur en regelmaat en kan ieder kind zich in zijn of haar eigen tempo spelenderwijs ontwikkelen. Mogen wij u ook een keertje verwelkomen? Om uw kind een keertje bij ons te laten spelen of om onze locaties te laten zien?

Kinderdagverblijf Dotjes biedt een zeer divers aanbod in kinderopvang op transparante, lichte en open locaties met een kleinschalig karakter. Flexibiliteit staat bij Kinderdagverblijf Dotjes hoog in het vaandel.

Onze openingstijden zijn ruim. Wij werken met een vast team van deskundige medewerksters, zodat een hoogwaardige pedagogische kwaliteit altijd is gewaarborgd. Dotjes werkt met dagdelen (locatie Multi Kids)  en flexibele uren (locatie Mini Kids).

Een dagdeel bij Dotjes Multi Kids bestaat uit 5½ uur opvang, te weten: 1 dagdeel van 07:00 - 12:30 en 1 dagdeel van 12:30 - 18:00. Tussen 06:30 uur en 07:00 bestaat de mogelijkheid van verlengde opvang.

Een dagdeel bij Dotjes Mini Kids en Boulevard betaat uit 5,25 uur opvang, te weten: 1 dagdeel van 07.30 - 12.45 uur en i dagdeel van 12.45 - 18.00 uur.

Per week moeten minimaal 2 vaste dagdelen kinderopvang afgenomen worden.

Samen eten
Appels, bananen of mandarijnen die we in de loop van de ochtend samen gezellig opeten. Daarna kunnen ze met een gevuld buikje weer verder spelen en plezier maken. Eten vormt een belangrijk onderdeel van de dag bij Kinderdagverblijf Dotjes. Het is een moment van ontspanning en gezellig samenzijn. Zo gaan we op vaste tijden lunchen, dineren en tussendoortjes eten. Het fruit en water of sap voor uw kindje wordt verzorgd door Dotjes zelf.

Slapen
Natuurlijk mogen de jongere kinderen zelf ook hun lievelingsknuffel meenemen, zodat ze lekker kunnen gaan slapen. Deze kleintjes hebben hun slaap nodig om de indrukken van overdag te verwerken. Daarna zijn ze weer fit en uitgerust om samen naar te zingen, te sporten of een spelletje te doen.

Baby’s
Eten, slapen of wakker zijn, uw baby krijgt bij Kinderdagverblijf Dotjes hetzelfde dagritme als thuis. Zo kan uw kind langzaam wennen aan het algemene ritme van het kinderdagverblijf. We volgen de ontwikkeling van uw baby en nemen veel tijd om met uw kleintje te spelen, te praten en ervoor te zorgen dat hij of zij zich veilig en geborgen voelt.

Onze tarieven zijn vriendelijk en de openingstijden flexibel. U kunt ons vinden in Roosendaal. Bel naar 0165 - 39 25 64 voor meer informatie of stuur een email naar info@dotjes.nl.