Werken / stage lopen bij Kinderdagverblijf Dotjes

Gezellig samen zijn en samen veel plezier beleven. Dat geldt ook voor de medewerkers van Kinderdagverblijf Dotjes. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met veel passie en plezier hun werkzaamheden bij ons verrichten. Dat is belangrijk voor de kinderen en de sfeer op onze locaties.

  

Plezier en ontwikkeling

Bij Kinderdagverblijf Dotjes draait alles om het plezier en de ontwikkeling van ieder kind. Wij zijn erg betrokken bij de kinderen. Het is aan ons de belangrijke taak om randvoorwaarden te scheppen, zodat onze medewerkers hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Wij volgen een pedagogische kwaliteit, volgens de laatste ontwikkelingen in onze branche.

 

Vast en deskundig team

Vaste en vertrouwde gezichten zijn belangrijk voor kinderen in de Kinderopvang. Daardoor ontstaat er tussen het kind en de leidsters een hechte band. Bij Kinderdagverblijf Dotjes werkt een betrokken team van extra opgeleide en deskundige medewerkers. Daarnaast wordt ons team regelmatig versterkt met enthousiaste stagiair(e)s.

 

 

Leerbedrijf

Iedere dag mogen werken met kinderen, vinden wij het mooiste werk dat er is. Als medewerkster ben je immers een belangrijk onderdeel van hun jonge leventje, hun opvoeding en ontwikkeling. Een hele belangrijke en verantwoordelijke taak die alle deskundige leidsters van Kinderdagverblijf Dotjes iedere dag met ontzettend veel passie en plezier uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen in de praktijk kennis kunnen maken met dit prachtige vak en ons mooie bedrijf. Daarom is Kinderdagverblijf Dotjes een gecertificeerd erkend leerbedrijf.

Goede begeleiding en plezier

Bij Kinderdagverblijf Dotjes zijn studenten verzekerd van een goede begeleiding volgens de laatste kwalificaties. Zij kunnen op een plezierige wijze bij ons praktijkervaring opdoen. Studenten kijken met een frisse blik naar ons bedrijf en brengen actuele vakkennis in. Dat houdt ons scherp. Enthousiaste studenten zijn bij Kinderdagverblijf Dotjes dan ook van harte welkom!

 

Profiel

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats? Volg je de studie Pedagogisch Werker niveau 3 of 4 of de HBO opleiding Pedagogiek? Volg je een sportopleiding?

 

Contact

Meer weten over werken bij Dotjes? Neem dan telefonisch contact op met Loes Kouwenberg via tel. 0165 - 39 25 64 of stuur een mailtje naar info@dotjes.nl.

 

Vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures: momenteel hebben we geen openstaande vacatures.